top of page

Viser nyt boligfællesskab

I alt 76 lejeboliger står klar til indflytning sidst på året i Troldebakkerne i Helsinge, og Tetris A/S, der står bag konceptet 'Angorahaverne' - i Helsinge 'Roberthaven' - præsenterer det på informationsmøde torsdag 2. februar kl. 17.00-18.30 i Gribskov Kultursal. Det er et nyt og moderne boligfællesskab for 'voksne mennesker' uden hjemmeboende børn. Målgruppen er 50+, og udlejningen sættes i gang om kort tid.

Nye boligformer og fællesskaber øger livskvaliteten. Andelen af friske og raske ældre er stigende, og mange søger derfor nye måder at bo og leve på, når familieboligen bliver for stor, børnene flytter hjemmefra eller den personlige livssituation ændrer sig, fremhæver Tetris.


En hel generation af ældre venter på at kunne flytte ud af parcelhuset og ind i noget mindre – og mere overkommeligt. Og gerne hvor der både er plads til privatliv og til at dyrke et uforpligtende fællesskab med andre ligesindede.


Her er Agorahaverne et godt alternativ til en ny måde at bo og leve på, hvor alt det praktiske bliver håndteret af en ejendomsadministrator og dermed frigiver tid til at dyrke fællesskabet i den store grønne Agorahave, betoner Tetris.


Byggeriet er sat i gang, og indflytningen forventes i slutningen af året. Ud over 22 to-værelses lejligheder fra 57 kvadratmeter og 54 tre-værelses lejligheder op til 80 kvadratmeter i tre etager bliver der en 1.000 kvadratmeter overbygget grøn atriumhave..


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page