top of page

Viser akrylmalerier og grafik

Nye billeder pryder væggene på Helsinge Bibliotek indtil 24. februar. Denne gang er det den lokale kunstner Britt Salver, der udstiller nogle af sine af sine værker, både akrylmalerier og grafik. Udstillingen kan ses i biblioteksrummet hver dag kl. 08.00-22.00.

Udstillingen kaldes 'Til hjertet flyver', en titel som vækker nysgerrighed, når man betragter de udstillede værker. Britt har valgt at udstille billeder inden for tre temaer: I skovens dybe stille ro; Cykelfest og Til hjertet flyver

Livet er en gave, som man pakker ud og pakker ud. Her er en del af min pakke, som stadig pakkes ud

Britt Salver fortæller, at hun husker sit liv og sin verden i billeder, i lyde og dufte og stemninger. I Britts barndomshjem var håndens arbejde højest skattet, så Britt lærte hurtig at være til nytte: at lave mad, at passe de mindre søskende, at strikke og sy.


Men allerhelst ville hun tegne og sy. Det ønske blev i høj grad opfyldt, da hun uddannede sig som lærer. I dag er Britt ikke længere aktiv lærer, til gengæld udtrykker hun sig fuldt ud gennem billedkunsten.

Som billedkunstner har Britt Salver udstillet mange steder, i mange sammenhænge, alene og sammen med andre, i gallerier, institutioner, kunstforeninger, kunstmesser.

Hun var i 2019 med til at oprette sammenslutningen 3220Arts&Crafts.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page