top of page

Vigtig 12. plads i spil for NH

Når håndboldligaens sidste spillerunde i grundspillet rulles ud for Nordsjælland Håndbold med kamp i Fredericia onsdag 5. april kl. 19.00, vil det være rigtig godt med en sejr, der kan sikre os 12. pladsen og dermed en lidt lettere indgang til kvalifikationspillet.

Det siger direktør i NH, Hans Peter Dueholm, efter et smerteligt nederlag på 29-36 hjemmebane i Royal Stage mod SønderjyskE, som dermed foreløbi ghar spillet sig ind i top-otte.


NH har med nederlaget 'malet sig op i et hjørne', hvor holdet nu også er under pres, så en placering som nummer 13 og næstsidst er en mulighed. Lykkes det ikke at vinde i Fredericia, kan Lemvig-Thyborøn nemlig passere NH - og også komme ind i kvalifikationsspillet med ét bonuspoint. Vestjyderne skal hjemme møde HC Midtjylland, der er sendt direkte ud af ligaen.

I kampen mod SønderjyskE blev Nichlas Hald topscorer med 7 mål. Matias Campbell scorede 5, Carl-Emil Haunstrup og Julius Mørch hver 4, Kristian Olsen 3, Tim Rantala 2, Tobias Jørgensen, Gustav W. Bruun, Magnus Kronborg og Jeppe Cieslak hver 1.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page