top of page

Turisme og tapas i Erhvervshus

Helsinge Erhvervsforening følger torsdag 29. juni kl. 18.00-20.00 op på turisme-temaet, der er slået an i nogle uger, hvor huset har VisitNordsjælland har været base for forretningsudvikler Anne-Marie von Vultejus i kontakten med virksomhederne i Gribskov Kommune.

Direktør i VisitNordsjælland, Annette Sørensen.


Det første møde i Gribskov Erhvervshus bliver med fokus på turisme, og det bliver med direktør i VisitNordsjælland, Annette Sørensen, der vil fortælle om arbejdet med at tiltrække gæster og turismens betydning for erhvervslivet i Nordsjælland.Anne-Marie von Vultejus give input til, hvordan butikker og turisme-virksomheder kan bruge VisitNordsjælland som samarbejdspartner.


Erhvervsforeningen byder på tapas undervejs.


Det er gratis at deltage.


Forretningsudvikler Anne-Marie von Vultejus har haft træffetid hver onsdag kl. 11.00-13.00 i Erhvervshus, når hun i forvejen har været til rådighed for besøg i butikker, restauranter og øvrige turismevirksomheder i hele Gribskov Kommune.


VisitNordsjælland har understreget, at det ikke er et turistkontor i traditionel forstand - og aktiviteten stopper i de kommende ferieuger.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page