top of page

Trille og Trolle ruller ind

Trille Trolle-venner, fra nær og fjern kan snart få glæde af et nyt tilbud til de to-fem årige i Team Helsinge Håndbold, der inviterer til den første samling tirsdag 21. februar kl. 16.15-17.00 i Ramløse-Hallen.

Det er tre-årige Oliver, der har fået sine forældre, Rie og Mads Mørup, til at kontakte Team Helsinge Håndbold for at hjælp til at åbne for den nye aktivitet, og alle jævnaldrende inviteres til at komme til at være med på er Trille og Trolle-hold for årgangene 2018, 2018 og 2020.


Det bliver på tirsdage i kl. 16.15-17.00 i Ramløse-Hallen og eventuelt enkelte lørdage i Helsinge-Hallerne

Til Trille Trolle-træning handler det om at have det sjovt med bolde, høre masser af musik, lave en masse forskellige lege og øvelser, og vigtigst af alt, have det sjovt med alle vennerne.


Trille og Trolle er Dansk Håndbold Forbunds to søde og rare og til tider lidt frække landsholds-maskotter. De elsker at lege og de elsker bolde og så er de altid i godt humør. 'Trille og Trolle i Underskoven' er der hvor det hele starter - ude i foreningen hvor børn og forældre møder håndboldsporten første gang.


Til Trille Trolle træning skal børnene ikke 'spille håndbold', som vi kender det fra TV eller de ældre aldersgrupper. Konceptet er bygget op om de to trolde. Et legende univers hvor børnene kan lege sig til motoriske færdigheder og på opdagelse i kroppens formåen, der netop er tilpasset deres alder.ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page