top of page

TMS-profil skifter til NH

Oliver Klarskov Knudsen skifter fra mørkegrønt til lysegrønt, Roskilde-drengen fraTMS-Ringsted har nemlig rettet blikket mod nord, og Nordsjælland Håndbold får en spændende playmaker ind i truppen.

Jeg har fået min håndboldopdragelse i Roskilde, og jeg har stadig tæt kontakt til klubben, da ved siden af mit eget håndboldspil bruger jeg tiden på at være træner for U15 drenge i Roskilde Håndbold, har Team Danmark morgentræning i Roskilde og har nogle træner-timer på Idrætsefterskolen Klintsøgaard, siger Oliver Klarskov.

Efter at have været on/off i TMS Ringsted siden 2016 - afbrudt af flere år med hjernerystelse - så kom interessen for Nordsjælland Håndbold, og det spændende projekt de har gang i lidt af sig selv. Når man går i håndboldmiljøet på Sjælland, har man ikke kunne undgå at lægge mærke til det gode arbejde på senior- og ungdomsplan, man laver i NH.


Med en blanding af unge spillere fra egne rækker, ældre spillere der stadig vil udvikle sig og derigennem et udviklende træningsmiljø er det nogle tanker og værdier, der passer helt præcist til mig. Samtidigt vil jeg gerne støtte op omkring, at NH bevæger sig stille og roligt op i håndboldhierarkiet og håber at kunne være en stor del af denne proces, bertoner Oliver Klarskov.

Olivers ærgerrighed og lyst til at dygtiggøre sig passer perfekt ind i vores miljø i Nordsjælland Håndbold. Oliver har af flere omgange i sin tid i TMS stået med det store ansvar og været en central profil - dette blev desværre afbrudt af en alvorlig hjernerystelse, der holdt Oliver fra håndboldbanen i flere sæsoner, siger NH-Talentchef Laurids Søgaard Petersen.


Selvom Oliver har prøvet en del ting både på og udenfor banen, og aldersmæssigt har bevæget sig op i midt-tyverne, så tror vi stadig på, at der ovenpå hans forsømte år er endnu mere at hente - noget vi glæder os til at hjælpe ham med at forløse.


I Nordsjælland Håndbold glæder vi os over, at Oliver Klarskov Knudsen har valgt os, og vi har dermed sikret os en stærk afløser for Tobias Jørgensen, tilføjer han.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page