top of page

Talent tegner tre års aftale

Nordsjælland Håndbolds fokus på talentudvikling sætter sig endnu engang spor i ligatruppen, som fremtidssikres med ny aftale med talentet Gustav Bruun, der tegner kontrakt for tre år.

Vores kerneværdi er at satse på spillere med stort talent og evner/ vilje til at udvikle sig med store skridt. Gustav Bruun opfylder disse kriterier, og derfor er vi stolte over, at han har besluttet sig for at fortsætte sin udvikling hos os de næste tre sæsoner, oplyser Nordsjælland Håndbold.


- Gustav har taget turen fra mange gode ungdomsår i HIK til først at blive ungdomsspiller i Nordsjælland Håndbold og sidenhen taget turen på flot vis op i ligatruppen. Han har i denne sæson kæmpet sig fra et udgangspunkt i en 'lærlinge-rolle' til at have en helt central rolle i vores forsvar og kontraspil, siger Talentchef: Laurids Søgaard Petersen.


Der er ikke mange unge spillere i håndboldligaen, hvis nogen overhovedet, der løfter en så stor rolle defensivt. Vi glæder os til fortsat at understøtte hans fortsatte udvikling, hvor vi også har store forhåbninger til, at Gustav over tid, kan få en større rolle offensivt, tilføjer han.


- For mit vedkommende har der slet ikke været tvivl om, at jeg gerne vil forlænge min kontrakt med Nordsjælland Håndbold. Jeg har været utrolig glad for mine to år i klubben – og føler jeg har udviklet mig meget, samtidig med jeg føler mig utrolig godt tilpas og trives i miljøet, siger Gustav Bruun

Både i mit første år på U19-holdet og i år på ligaholdet er der virkelig høj kvalitet i træningen og det er enormt udviklende at omgås så dygtige holdkammerater og trænere. Jeg er ikke i tvivl om, at Nordsjælland er det rette sted for mig at fortsætte min udvikling, og jeg glæder mig til flere gode år, tilføjer han.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page