top of page

Strategisk udvikler til THH

Team Helsinge Håndbold, THH, har præsenteret Kasper Klitgaard som ’Strategisk Udvikler’ i THH på en to årig aftale. Med ansættelsen vil THH styrke både bredden og eliten i klubben, for at være et endnu stærkere håndbold-flagskib i Nordsjælland.

Vi har længe haft ønsket om at løfte bredden og videreudvikle THH, så det kan blive en endnu mere attraktiv håndboldklub. Det er fantastisk at kunne præsentere Kasper, som har masser af erfaring både som spiller og som træner, udtaler bestyrelsesformand Jannie Rasmussen.


Kasper Klitgaard tiltræder officielt stillingen 1. juni og vil arbejde tæt sammen med bestyrelsen.


Jeg er begejstret for den mulighed jeg har fået og glæder mig til at være en endnu større del af fremtidens THH. Jeg tror på, der er mange udviklingsmuligheder for klubben som kan højne kvaliteten for både bredden og eliten, siger Klitgaardf.


Jeg glæder mig til at få flere til at spille håndbold i THH og være med til at skabe et endnu stærkere sammenhold og et miljø, der udvikler den enkelte sportsligt og menneskeligt. Jeg vil gerne styrke samarbejdet mellem vores dygtige og engagerede trænere, så vi alle kan lære af hinanden, tilføjer han.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page