top of page

Stop i NH efter fire sæsoner

Når sæson 2022-23 er overstået, er det også slut for Frederik Andersson i Nordsjælland Håndbold. Den 29-årige målmand er i gang med sin fjerde sæson i klubben.

Velkommen til Frederik Andersson fra sportschef Jørn Blom for fire år siden.


Det har været en kæmpe fornøjelse at repræsentere Nordsjælland de seneste 4 sæsoner. Som jeg tidligere har sagt er klubben kommet ind under huden på mig, og jeg har følt mig hjemme på en måde jeg ikke har gjort siden jeg forlod min barndomsklub FIF, siger Frederik Andersson.

Det kan jeg først og fremmest takke alle mine holdkammerater for. Men også staben omkring holdet, og Simon i særdeleshed, som har været en fantastisk træner både på og uden for banen.

Desuden kan man selvfølgelig ikke komme uden om vores frivillige og fans, som altid bakker op i både med- og modgang. I fortjener kæmpe respekt, og Nordsjælland kan være stolte af at have så dedikerede frivillige og fans.

Jeg er kommet til et punkt hvor tiden er rigtig for mig ift. at søge nye udfordringer. Ved siden af håndbolden har jeg en civil karriere, som også fylder meget, hvor ambitionerne også er store, og måske tiden er moden til at jagte dem nu. Uanset så glæder jeg mig til at starte det nye kapitel til sommer, fastslår målmanden.

De rosende ord fra Frederik Andersson, bliver fulgt op af sportschef Jørn Blom, der gengælder dem, med følgende udtalelse:

- Frederik har været en god mand for klubben i de 4 år han har været her, hvor han har indgået i forskellige målmandsteams. Upåagtet om det har været som starter eller fra bænken, har han altid stået klar som en sikker sidste skanse, når der er blevet kaldt på ham. Det er derfor vemodigt at sige farvel nu, men vi vil ønske Frederik alt det bedste fremover, siger Jørn Blom.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page