top of page

Stemning og fest i Kanutski

Både den gamle cirkussang 'Hvor er der stemning, hvor er der fest ...' og traditionen med at børn og unge laver cirkus som led i Gribskov Kommunes ferieaktiviteter lever i bedste velgående og er igen braget ind i Helsinge, hvor der kan fejres 50 års fødselsdag i år.

Hver sommer siden 1973, har Helsinge Ungdomscenter lavet cirkus for børn og unge. De første mange år ved Helsinge Byfest, og siden år 2000 på egen hånd, og sådan er det også i år, når børn og unge fra hele Gribskov Kommune er rykket ind for at forberede og opføre cirkus på pladsen ved vandtårnet i Helsinge.


Her optræder de mange deltagere i et rigtigt cirkustelt, og Kanutski har mange flotte, og rigtige cirkusvogne. Cirkus er en hel lejr, for alle unge der der har lyst i Gribskov Kommune. De har øvet og laver forestillinger i de sidste ti dag af skolesommerferien


Torsdag og fredag er både den traditionsrige gratis forestilling for pensionister og premieren gennemført på flotteste vis.


Lørdag og søndag er der yderligere seks forestillinger.


Borgmester Bent Hansen rykkede ud til premieren fredag aften med både tillykke og tak for indsatsen i Gribskov Ungdomsskole, hvor Cirkus Kanutski er forankret.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page