top of page

Stærkt lokalt team i ny bank

Jeg glæder mig til at være med ved starten af ny bank med et stærkt og lokalt team, hvor jeg og mine kolleger vil se frem til at møde mange nye kunder. Det siger Mimi Boed, der er tiltrådt som afdelingsdirektør Spar Nord i Helsinge.

Spar Nord skal være byens og egnens nye bank med lokalt engagement, hvor vi vil møde kunderne i øjenhøjde og tilbyde kompetent sparring indenfor både privat og erhverv. Der ligger utroligt mange små og mellemstore virksomheder i Gribskov Kommune, og jeg synes det er vigtigt, at vi igen har en bank i kommunen, som også tilbyder lokal rådgivning til erhvervskunder, tilføjer Mimi Boed.


Det betyder også meget for hende, at Spar Nord er en bank, der ønsker at give noget tilbage til lokalsamfundet gennem Spar Nord Fonden.


Mimi Boed, der er 57 år, bor i Helsinge sammen med min mand.


Vi har boet her i næsten 20 år, og jeg har arbejdet i Handelsbanken Helsinge i næsten alle årene. Jeg er meget glad for at bo i Gribskov, og bruger både vores lokale byer og naturen utrolig meget, fremhæver hun.

(Opdateret: Torsdag 10. august 2023).

Læs også: Spar Nords hold er rykket ind

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page