top of page

Sprudlende NH vælter Skjern

Næsten 1800 opstemte tilskuere i Royal Stage i Hillerød blev vidne til at sprudlende Nordsjælland Håndbold, der vandt 27-23 - efter pauseføring på 14-13 - over Skjern Håndbold med den tidligere Nh-cheftræner Henrik Kronborg ved roret.

Nordsjælland Håndbold kom godt fra start med en føring på 3-0, inden Skjern fik reduceret. NH fortsatte med at score, og i den anden ende var det en storspillende Jimmi Andersen, der tog fra med det resultat at NH førte med 10-6 efter kvarter.


I de sidste ti minutter af 1. halvleg gik NH lidt i stå og gæsterne reducerede og holdene kunne gå til pause med kneben føring, 14-13.


Anden halvleg startede som første, idet NH kom bedst fra start og efter bare seks minutter var stillingen 18-14.


NH fortsatte det med en redningsprocent på tæt på 50. I angrebet supplerede Nikolaj Larsson smukt Kristian Olsen og Julius Mørch var sikkerheden selv på stregen.


Publikum og folkene rundt om holdet lugtede point, og med en 27-21 med tre minutter igen var det tid til klapsalver.


Desværre blev Jimmi Andersen skadet ved stillingen 27-22 og måtte udgå og Frederik Andersson tog over.


Ikke nok med sejren kunne Carl-Emil Haunstrup fejre, at han med dagens kamp har klubrekorden for flest kampe i den grønne trøje – stort tillykke til ham.


Der er ros til hele holdet for en flot indsats.


NH Målscorere: Kristian Olsen 6, Nichlas Hald 5, Julius Mørch 4, Jeppe Cieslak og Matias Campbell hver 3, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup hver 2, Tim Rantala og Nikolaj Larsson hver 1.


Næste hjemmekamp er onsdag 15. marts kl. 18.30 i Royal Stage hvor GOG med blandt andre VM-heltene Simon Pytlick og Lucas Jørgensen kommer på besøg. Forinden skal NH en tur til Jylland hvor Bjerringbro-Silkeborg venter torsdag 2. marts.


Læs også: Kilometerjagt henter 430.000

Læs også: Håndbold med tid til eftertanke


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page