top of page

Spar Nord laver filial i Helsinge

Spar Nord har åbnet en ny afdeling i Helsinge, og den kommer til at rumme en bred vifte af rådgivere med stor erfaring og lokalt kendskab, oplyser Spar Nord, der har etablere filial i VP Arkaden 22.

Spar Nord styrker sin tilstedeværelse på Sjælland med åbningen af den ny afdeling i Helsinge. Her vil den igangværende etablering af et kompetent hold af erfarne og lokalkendte rådgivere bidrage til endnu flere muligheder for rådgivning af kunderne i lokalområdet.

Den nye afdeling i Helsinge bliver en del af bankområde Hillerød, hvor direktør Kim Lüning og resten af holdet ser frem til at udvide markedsområdet og erobre nye kunder.

Vi glæder os til at slå dørene op for den nye afdeling i Helsinge, hvor vi stabler et alsidigt og kompetent team på benene, der både kan hjælpe kunderne med erhverv, privat og Private Banking. I Spar Nord har vi nogle mål og værdier, der hviler på et klippefast fundament, hvor værdi for kunder skabes ud af engagement og lokalt ejerskab, fortæller Kim Lüning.

:- Holdet i afdelingen i Helsinge kommer til at bestå af syv yderst erfarne samt lokalkendte profiler, der i vores øjne er som skabt til en lokal forankret bank, der engagerer sig i by og omgivelser. Yderligere detaljer omkring medarbejderne og deres tilgængelighed vil løbende komme, når de sidste detaljer er på plads, tilføjer han.

Der er åbent mandag-fredag kl. 10.00-16.00 i afdelingen, og medarbejderne står de klar til at tage godt imod eksisterende samt nye kunder, fremhæver Spar Nord.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page