top of page

Rykker ind i Cirkus Kanutski

Hver sommer siden 1973, har Helsinge Ungdomscenter lavet cirkus for børn. De første mange år ved Helsinge Byfest, og siden år 2000 på egen hånd, og sådan bliver det også i år, når børn og unge fra hele Gribskov Kommune rykker ind for at forberede og opføre cirkus på pladsen ved vandtårnet i Helsinge.

Vi optræder i et rigtigt cirkustelt, og Kanutski har mange flotte, og rigtige cirkusvogne. Cirkus er en hel lejr, for alle unge der der har lyst i Gribskov Kommune. De øver og laver forestillinger i de sidste ti dag af skolesommerferien og det er også muligt at bo på cirkus pladsen imens, fortæller Gribskov Ungdomsskole.


De mange børn og unge kan medvirke som videomand, tekniker, rekvisitør, sminkøse, påklæderske, billetsælger, køkkenpersonale eller noget helt andet.

Der bliver generalprøve på årets forestillinger torsdag 3. august kl. 15.00 - traditionen tro for pensionister.


Fredag 4. august kl. 19.00 er der premiere, og herefter spilleder lørdag 5. august og søndag 6. august - begge dage kl. 12.30, kl. 14.30 og kl. 16.30. Billetter til disse forestillinger koster 75 kroner for voksne og 55 kroner for børn.


Billetter kan købes HER


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page