top of page

Rum og råd til erhvervsliv

Helsinge Erhvervsforening har slået dørene op til byens nye erhvervshus i Vestergade 13, 'Bødkergården', hvor foreningen vil udnytte de 252 kvadratmeter i stueplan og første sal til kontorlokaler til fast udlejning og såkaldte 'flyverpladser' til mere spontane behov for iværksættere og mindre virksomheder samt til rådgivning både om turisme- og erhvervsliv.

Erhvervsforeningen har lejet ejendommen af E. Mortensen og Søn, der ejes af Frank Mortensen og Gitte Wichmann Mortensen. Lokalerne har stået tomme i et par år, siden Gitte Wichmann flyttede advokatvirksomheden til Hillerød.


I de næste par måneder gøres konceptet endelig færdigt, så det kan præsentefres på Helsinge Erhvervsforenings generlforsamling, der holdes i marts.

Frank Mortensen og formand i Helsinge Erhvervsforening, Jesper Behrensdorff (til højre).


Erhvervshuset skal også være platform for en mere synlig erhvervsforening, der har sat gang i at hverve nye medlemmer indenfor handel,, håndværk, industri og liberale erhverv.


Den seneste medlemsopgørelse viser, at der er 81 medlemmer, hvoraf fem-seks udenfor Helsinge og nærmeste omegn. Hovedparten af medlemmerne er i Gadekærbutikkerne.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page