top of page

Pause til Kvickly sponsorpulje

Bestyrelsen for Helsinge Brugsforening har besluttet at sætte den populære sponsor-pulje på pause i år. Over flere år har der været fordelt årligt mellem 50.000 kroner og op til 222.000 kroner til foreningsliv og andre lokale projekter.

I årene fra 2019 til 2022 har vi I Helsinge Brugsforening haft fornøjelsen at støttet mange lokale ildsjæle, som med deres initiativer har gavnet vores nærområde.


Desværre udviklede 2022 sig ikke som håbet, og har været en svær periode for Kvickly Helsinge som det har været for alle butikker i detailhandlen, forklarer bestyrelsen om baggrunden for beslutningen.

Samtidig er vi endnu ikke sikre på at 2023 bliver tilstrækkeligt meget bedre end 2022.

Set i det lys, og da vi har investeret voldsomt i at vedligeholde vores butik og opgradere vores fysiske rammer de seneste år, har vi besluttet at prioritere en yderligere konsolidering af vores økonomi for at sikre vi bliver ved med at have et supermarked af vores art i Helsinge.


Af den årsag bliver der beklageligvis ikke uddelt midler i form af en sponsorpulje i år, tilføjer bestyrelsen.


Brugsforeningen forventer dog igen i 2024 at kunne uddele midler fra sponsorpuljen, og ser frem til igen at kunne yde vores bidrag til det lokale foreningsliv.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page