top of page

Opbakning til march i regnen

Patrick Cakirlis 'March mod ensomhed' er igen i år nået godt igennem Gribskov Kommune, hvor der også i regnen lørdag var opbakning til initiativet - fra borgere og sponsorer'.

Byrådsmedlem Helle Blomsterberg tog igen i år turen med fra passagen ved kommune-grænsen til Halsnæs ved Spar-købmanden på Sandet og derfra via stop i HUC i Skærød til Gadekæret i Helsinge. Hun glæder sig over Cakirlis projekt og over opbakningen til det:


Ensomhed er et stigende problem i Danmark og statistikken viser at 600.000 danskere oplever ensomhed, og mange af dem kæmper med svær ensomhed. Ensomhed kan forkorte livet og er også forbundet med andre alvorlige konsekvenser. Man kan sagtens være ensom selvom man er omgivet af andre mennesker, og derfor kan man ikke sidestille ensomhed og social isolation, påpeger hun.


HUC serverede Slush Ice og kaffe og med afslutning ved Gadekæret i Helsinge, hvor Byens Pizzaria og Café diskede op med pizza og Rema 1000 med vand, før turen gik videre til Tipperuphus, hvor kommunegrænsen til Hillerød blev krydset.

Patrick Cakirlis koncept for 'March mod ensomhed' er, at han kun må gå hvis han har følgeskab. På den måde bliver hans vandring et symbol på fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

(Opdateret: Mandag 14. august 2023).


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page