top of page

Ny pakke fra Gribskov Teater

Gribskov Teater har markeret 20 års fødselsdag, og ved arrangementet i Frivilligcenter Helsinges lokaler blev der præsentere en helt ny teaterpakke med fem udvalgte forestillinger, der samlet er med solid rabat.

I sæson 2023-24 kan der købes billetter til fem udvalgte forestillinger til en meget favorabel pris. Vi har valgt fem forestillinger ud – både nogle af det publikum, som vi tror vil trække et stort publikum, og nogle af de små forestillinger, som ofte er rigtig gode, men som vi har lidt sværere ved at sælge billetter til, fortæller bestyrelsesformand Lisbeth Jensen.


Det er muligt at købe de fem forestillinger for bare 750 kroner. De har en samlet pris på 1.300 kroner. Bestil HER


Til og med 31. maj kan publikum selv vælge, hvor de vil sidde, når de køber Teaterpakken. Efter 1. juni kan de stadig købe pakken og få de fem billetter til rabatprisen, men er ikke garanteret en fast plads.

Til og med 31. maj er de fem første rækker i salen reserveret til Teaterpakken. De pladser, der ikke bliver solgt, bliver frigivet 1. juni og kan så købes af alle.


Første forestilling i sæsonen - og del af Teaterpakken - er fredag 8. september kl. 19.30. Det er Kulturmarkts forestilling 'At dele et liv' med Mette Rønne og Søren Ruby i rollerne.

Der gøres opmærksom på, at der også kan købes billetter til resten af sæsonens forestillinger til medlemspris, hvor der spares 70 kroner pr. billet i forhold til løssalgsprisen.


Hele pakken fra Gribskov Teater ses HER


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page