top of page

Nichlas Hald et år mere i NH

Nichlas Hald bliver i Nordsjælland Håndbold i en endnu en sæson. Da Århus-spilleren i foråret 2020 skrev en tre-årig kontrakt med Nordsjælland Håndbold, var målet håndboldmæssig udvikling og afprøvning af talentet i håndboldligaen, og samtidig færdiggøre sin uddannelse i forsikringsbranchen. Alle mål er nu nået.

Nu tre år senere kan han og Nordsjælland Håndbold nemlig sætte hak ved alle tre dele, selvom Coronaen udsatte liga-debuten et år – til gengæld blev det et brag af en entre med 148 scoringer i den første ligasæson.


Nichlas har fortsat mange håndboldambitioner, men har konkluderet at Nordsjælland Håndbold, er det bedste sted for ham i hvert fald indtil videre.


Jeg har været rigtig glad for min tid i Nordsjælland Håndbold, hvor jeg synes, at jeg har flyttet mig enormt siden jeg er kommet til for tre år siden, Jeg stortrives i klubben, og har en stor respekt for det daglige arbejde, som bliver lagt i klubben af både ansatte og frivillige, siger Nichlas Hald.

.

Derfor er jeg rigtig glad for at forlænge min aftale med Nordsjælland Håndbold. Jeg ser det stadig som det rette sted for mig og min udvikling. Derudover går det op i en højere enhed med mit civile job i forsikringsbranchen hos Faro Underwriters ApS – en rigtig god klubpartner, tilføjer han.


Jeg har en stor tro på, at vi kan blive ved med at lægge på, så vi forhåbentlig kan kravle endnu længere op i tabellen, samt give hinanden endnu større oplevelser i de tre byer.


Laurids Søgaard, Talentchef og Assistenttræner, er også godt tilfreds:

Jeg er utrolig glad for, at Nichlas har valgt at forlænge sin kontrakt. Han har siden ankomsten fra Odder lagt flere lag på spillet i begge ender af banen. Han er en spiller med mange værktøjer i værktøjskassen, og jeg håber, at vi fortsat kan understøtte hans udvikling og fin-tune hans redskaber.


Med Nichlas’ underskrift, så føler jeg at vi har holdet på plads til næste sæson. Det er en rigtig god blanding af lidt rutinerede, men stadig superambitiøse spillere, kombineret med en stribe helt unge og dygtige talenter. Jeg er rigtig stolt af det hold vi kan sende på banen i næste sæson, vurderer Nordsjælland Håndbolds sportschef, Jørn Blom Hansen.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page