top of page

NH og HØJ promoverer topbold

Der er lagt op til en fest, når Nordsjælland Håndbold og HØJ leverer årets første - og største - håndboldbrag med Royal Stage i Hillerød som rammen om et dobbelt arrangement i pokalturneringen, 'Santander Cup', lørdag 26. august.

Jeppe Cieslak, NH, og Simen Schænningsen, HØJ. Bo Spillerberg, HØJ, og Tim Rantala, NH.


Lodtrækningen i håndboldens pokalturneringen magede det sådan at begge de to bedste nordsjællandske håndbold fik hjemmebane i ottendedelsfinalerne, hvor HØJ trak BSH Bjerringbro Silkeborg Håndbold op af hatten, mens Nordsjælland Håndbold fik traditionsklubben KIF Kolding som modstander.


Begge klubber benytter lejligheden til at promovere håndbolden på Sjælland lidt ekstra – og besluttede derfor at slå energien sammen og lave et dobbeltbrag, der kan præsentere de bedste sjællandske håndbold overfor et par top-fem hold fra Jylland. Royal Stage bliver rammen om de to spændende opgør.


HØJ har i et par år haft Bo Spillerberg som front figur, men har yderligere forstærket sig med en norsk landsholdspiller Simen Schønningsen. BSH kommer med en stjerneparade med verdensmesteren Rasmus Lauge i sipdsen, men også profiler som Rene Toft og Nikolaj Ørris fylder godt og garantere kvalitet,


Nordsjælland Håndbold har knap så prominente navne på holdkortet, men det er talentfuld trup – og det understreges af højre backen Nikolaj Larsson lige er kommet retur med en sølvmedalje fra M19-verdensmesterskaberne.


KIF Kolding imponerede sidste sæson med en 5.plads – og normalt en modstander som NH spiller yderst tætte kampe med-


Billetter købes via ticketmaster eller ved indgangen., men de to klubber har sikret en god stemning ved at invitere spillere fra alle håndboldklubber i det nordsjællandske, så der bliver ekstra stemning og fest.

Nikolaj Larsson med sin VM-sølvmedalje.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page