top of page

NH indtager Helsinge-Hallerne

Nordsjælland Håndbold tager søndag 10. september kl. 16.00 imod Lemviog-Thybortøn i håndboldligaen i Helsinge-Hallerne. Cheftræner Halldór Sigfússon fastslår, at det uden tvivl er en meget betydningsfuld kamp for begge hold.

Vi har de i mange sæsoner set NH og Lemvig spille rigtig tætte kampe - og samtidig være direkte konkurrenter tabellen. Vi kommer lige fra en kamp mod Bjerringbro Silkeborg, hvor vi præsterede utrolig flot i 45 minutter, og der er rigtigt mange gode sekvenser i både forsvar og angreb, vi skal tage med til kampen i dag, udtaler Halldór Sigfússon til NH-kampavisen til søndagens kamp.


Men vi skal samtidig også kigge kritisk på, hvad vi kan gøre anderledes i de 15 minutter, hvor vi taber kampen i Silkeborg.

.

Lemvig-Thyborøn har et rigtigt godt hold, som dækker fint op og er taktisk dygtige. For os bliver nøglen derfor en god forberedelse, så vi forhåbentligt kan få en sejr.

Vi har nu fået en rigtig god start på vores hjemmebaner i både Helsingør og Hillerød. Nu

er turen kommet til Helsinge, som jeg sidste år oplevede som en rigtig svær udebane.


Der kan virkelig være en klasse stemning i Helsinge, og det håber vi, mange mennesker vil bidrage til i dag, så vi også kan få en god start i Helsinge-hallen med en sejr, udtaler direktør H.P. Dueholm.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page