top of page

NH'er har valgt fransk klub

Nordsjælland Håndbolds boldbegavede playmaker, Tobias Jørgensen, meddelte I foråret at han ønskede at blive løst fra sin kontrakt, fordi han gerne ville prøve noget nyt. Fremtiden er nu i fransk håndbold.

Tobias Jørgensen takker tilskuerne for opbakningen efter sejren over Skanderborg


Tobias Jørgensen har nemlig valgt sin nye klub. Det bliver Istres Provence Handball, der i fremtiden får glæde af hans fightervilje og angrebsmæssige evner. Istres spiller i denne sæson i den franske håndboldliga – og er som navnet siger hjemmehørende i Provence regionen.


Jeg har været fantastisk glad for min tid i Nordsjælland Håndbold, men nu, med en afsluttet uddannelse i rygsækken, var tiden til at prøve noget nyt, siger Tobias Jørgensen.


Jeg har altid gerne ville til udlandet og prøve mig af, hvilket jeg nu har fået muligheden for. Jeg tror Frankrig og Istres PHB er det helt rigtige sted for mig at forsætte min karriere, da jeg har en forventning om, at det vil kunne udvikle mig både som spiller og menneske, tilføjer han.


Nordsjælland Håndbold ønsker Tobias alt det bedste – og er sikre på, at fart hans fart, tempo og træningsenergi vil gøre en forskel i Istres. Det er vemodigt at sige farvel til en af vores kernespillere, men er samtidig stolte over at spillerne kan udnytte den udvikling de har fået i Nordsjælland til en spændende aftale.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page