top of page

NH-drillerier ikke nok til point

Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl gav på forhånd udtryk for, at hans hold ville gøre alt for at drille storfavoritterne, GOG, i den stopfyldte Rayal Stage, Hillerød, men men det lykkedes kun kortvarigt. Fynboerne vandt med 34-31 efter det meste af kampen at have holdt en føring på fire-fem mål.

I en total udsolgt Royal Stage – imponerende 3.132 tilskuere - var der lagt op til en festaften. Tilskuerne på lægterne og dem hjemme i stuerne blev underholdt med god håndbold. GOG stillede op med hele stjernerækken, og de gjorde forskellen.


Simon Pytlick førte an for fynboerne godt hjulpet af Morten Olsen, men første skud fra 'verden' stjernen Simon Pytlick blev reddet i stor stil af Jimmi Andersen til stor jubel for NH fansene - men Pytlick tog revanche i kampen med 12 scoringer.


GOG trak hurtigt fra og via 12-6 blev det pauseføring på 18-13, og det store hjemme-publikun begyndte tilskuerne at frygte, at NH skulle løbe ind i en ordentligt afklapsning i anden anden halvleg.


Men det lykkedes NH at få udlignet til 20-20 til stor jubel fra de mange tilskuere, men tog hurtigt GOG føringen igen ved 20-24. Den afstand holdt mere eller mindre ved til slutfløjt.


NH'erne kæmpede til sidste fløjt og ønskede brændende at vise, at de kan 'bide skeer' med topholdene i ligaen, men det lykkedes ikke fuldt ud.


Målscore for NH: Kristian Olsen 9, Hakan Sahin, Jeppe Cieslak og Matias Campbell hver 4, Nichlas Hald 4, Carl-Emil Haunstrup 2, Tobias Jørgensen, Julius Mørch, Magnus Kronborg og Jeppe Willumsen hver 1.


Med kampens resultat har NH 13 point for 23 kampe og er placeret som nummer 12 af de 14 hold.


I næste kamp fredag 24. marts skal NH en tur til Herning – og der er arrangeret fanbus – hvor lige absolutte bundprop, HC Midtjylland, tager imod.


Sidste hjemmekamp inden slutspillet spilles fredag 31. marts i Royal Stage hvor Sønderjyske kommer på besøg.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page