top of page

NH åbner med fest i Helsinge

Nordsjælland Håndbold fejrer de danske guldmedaljer ved VM med at invitere alle børn til en forrygende eftermiddag i Helsinge-Hallerne lørdag 4. februar, når Skanderborg-Aarhus kommer på besøg ved genstarten af ligaen.

Som altid bliver det en fest i Helsinge hallen anført af NH fanzonen og NH.talenter, der giver den gas i det grønne hjørne.


Team Helsinge Håndbold har allieret sig med Gym Helsinge og Team Helsinge om at lave en fest før festen. Nordsjælland Håndbold har trykt 100 gratis børnebilletter, som ligger klar til de børn, der dukker op til funzone i Helsinge hallerne – Hal-4 , hvor GymHelsinge og Team Helsinge Håndbold sammen med Kong Nord fra kl. 13.00 vil skabe en stribe spændende oplevelser.


Børnene kan få målt hvor hårdt de kan skyde og prøve kræfter med spring og parkour, samt meget andet.

Kl 15.30 byder Nordsjælland Håndbold mod Skanderborg-Aarhus velkommen til den første ligakamp i i år. Nordsjælland Håndbold melder alle mand klar, og har to vundet træningskampe og spillet en uafgjort.


NH spillede også uafgjort mod Skanderborg-Aarhus, da de to hold mødtes i slutningen af september takket være en straffekastredning fra Jimmi Andersen efter tid.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page