top of page

Musik for fire fløjtenister

Tirsdag 18. juli kl. 20.00 åbner Villingerød Kirke dørene til 'Flauti Con Amore' - Renæssance-musik for fire fløjter, udført af Tine K. Skau, Jeanett Søfelde Thimm, Elisabeth Koch og Kirsten Buskbjerg Lübker.

Flauti Con Amore er fire fynske blokfløjtenister, mindst 30 blokfløjter i alle størrelser. Repertoiret er fra 5femårhundreder og kontinuerlig flirt med musik, der ikke normalt forbindes med blokfløjter.


Tine K. Skau, Jeanett Søfelde Thimm, Elisabeth Koch og Kirsten Buskbjerg Lübker. spiller kendt, overraskende, ny og gammel musik. Såvel barok- og renæssance-komponisterne som musik fra alle andre genrer og stilperioder.


Der er gratis adgang til koncerten.


Flere koncerter HER

De 13 kirker i Gribskov Kommune har helt tilbage til begyndelsen af 1980'erne haft et tæt samarbejde omkring kirkemusikken. Særligt koncertrækken 'Sommerkoncerter i Nordsjælland', hvor der i over 30 sæsoner hver sommer i juli og august har været 25-30 koncerter, er noget af en succeshistorie.

Hvert år udgives en meget efterspurgt folder i maj måned, hvor sommerens koncerter præsenteres. Hele tiden er der koncerter på skift i områdets kirker. Uden overlapning og med stor variation.


Denne koncertrække er muliggjort af et godt samarbejde mellem alle områdets organister.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page