top of page

Musik-Café igen med Sussie

Alle, der kan lide at lytte til musik, og også er interesseret i, hvad andre lytter til, kan også i det nye år dele deres lytteoplevelser med andre og blive inspireret af deres lytteoplevelser i den nyetablerede lytte- og musik-café i Helsinge Bibliotek. Det er første mandag i hver måned - næste gang 5. juni - kl. 19.00-20.30.

Sussie Petersen elsker at lytte til musik indenfor mange forskellige genrer, og hun vil gerne dele sine lytteoplevelser med andre, der også er bidt af at lytte til musik.


Sussie Petersen bor i Helsinge, og hun henvendte sig på Helsinge Bibliotek for at fortælle om sin passion for at lytte til musik. Og sit ønske om at dele sine lytteoplevelser med andre. Sussie havde et ønske om, at biblioteket kunne stille faciliteter til rådighed og støtte en 'musik-lytte-café'.

Det ville Helsinge Bibliotek meget gerne. og biblioteket har nu vafé-bestyrer, der har lokale og faciliteter til rådighed, så nu mangler vi bare borgere, der har lyst til at være en del af musikcafeen.

Musikcafeen mødes den første mandag i måneden. Næste gang er mandag 5. juni kl. 19.00 på Helsinge Bibliotek. Sussie tager imod nede ved skranken.

Deltagerne kommer bare, Sussie har musik med. Har du allerede tanker om musik, du gerne vil dele med andre, så tag det endelig med (CD eller streaming).

Det er gratis, så det gælder bare om at møde op. Medbring gerne din egen kaffe, te eller vand, tilføjer arrangørerne.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page