top of page

Modern Man til pølser og fadøl

Fredag 26. maj kl. 17.00-20.00 åbner Helsinge Bibliotek igen lågen til Bibliotekshaven, hvor der bliver budt på musik med 'Modern Man', pølser og fadøl.

Vi tror på, at vejrguderne er med os i år igen, så vi denne fredag kan sidde i bibliotekshaven og komme i ekstra godt humør, mens vi lader os underholde af den lokale gruppe 'Modern Man', det lille band med den store virkning, fremhæver arrangørerne.

'Modern Man' spiller covernumre fra TV2, Gnags, Queen, The Beatles, Sko&Torp, Sanne Salomonsen, og mange flere. Rock, pop, dansk og engelsk som alle kan synge med på. Og hvis nogen får lyst til at danse, så er de velkomne til det. Der er lejet en pølsevogn, der serverer de allerbedste kvalitetspølser. Pølse med tilbehør er inkluderet i billetprisen på 50 kroner. Arrangementet foregår udendørs i Bibliotekshaven, hvor der er adgang fra P-pladsen ved Skolegade. Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at købe billet. Billetten inkluderer pølse med tilbehør. Drikkevarer - fadøl og vand - købes på stedet. Hvis vejrguderne driller, foregår arrangementet i Store Sal.


Bestil billet HER

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page