top of page

Minder og sammenhold med musik

Harmonikabanden, der er et af tre bands, der holder til på Gribskov Seniorcenter, i Helsinge har på 'Frivillig Fredag' modtaget årets seniorpris for at skabe minder og sammenhold med deres musik.

Seniorprisen blev overrakt af Helle Lund, formand for Gribskov Byråds Udvalg for Ældre, Social og Sundhed. Helle Lund lagde ud med at takke alle de frivillige på området:

Jeg er stolt over at være politiker i en kommune, hvor foreninger og frivillige fylder så meget. Vi har to frivilligcentre og to seniorcentre, som har en kæmpe betydning for vores seniorer, og de skal derfor også have tak., sagde hun.

Helle Lund ønskede derpå Harmonikabanden tillykke med prisen:

Harmonikabanden øver sig ihærdigt hver uge, så de kan spille god musik til glæde og fri adgang for alle kommunens pensionister og seniorer. De lægger vægt på fællesskab og at føle sig godt tilpas, og de er drevet af glæden ved at spille og synge sammen, og sprede den glæde til andre, tilføjede udvalgsformanden.

Harmonikabanden har under af ledelse af sangerinde Bente Banemann optrådt på Gribskov Seniorcenter gennem mere end 20 år.


I indstillingen til prisen fremhæves deres evne til at bruge musikken til at vække følelser, minder og en fornemmelse af gruppesammenhold.


De nominerede til Seniorprisen var Harmonikabanden ved Bente Banemann, Systuen i Gribskov Seniorcenter, Kirsten Smedegaard, Kirsten Boldsen Ambus, Leif Anders Hansen, Irene Olsen, Margit Wallin, Køkkentjanserne i Gribskov Seniorcenter.


Læs også: Frivilligpris til 'Det Grønne hus'

Læs også: Rød løber rullet ud for frivillige

Læs også: Kulturprisen til 'Svend Jazz'

Læs også: Minder og sammenhold med musik

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page