top of page

Lørdagsmusik med 'Bluesvild'

Helsinge Bibliotek annoncerer nu en ny sæson med den populære Lørdagsmusik i biblioteksfoyeren. Det bliver første gang 30. september kl. 11.00-13.00. Det er med John Kofoed og hans band, Bluesvild, der spiller nykomponeret bluesmusik blandet med gamle, kendte numre.

John Kofoed fortæller, at ideen til Bluesvild og navnet opstod, da han hørte, at et par fra USA troede, at Tisvilde skulle udtales 'Tisvill'', altså som en amerikansk by. Da John altid har haft en stor svaghed for bluesmusik, var det oplagt for ham at navngive bandet Bluesvild. Musikken, de spiller, er nykomponeret, men med stærke rødder til de gamle blues-koryfæer. Der er derfor også plads til originale numre på bandets repertoire. Bandet består af fire garvede musikere John Kofoed, guitar og sang, Lars Ringgaard, mundharpe, Bo Liengård, bas, og Morten Hæsum: trommer. Som altid foregår lørdagsmusikken i en uformel, men hyggelig ramme inde i biblioteket, hvor John Kofoed styrer alle gennem musikken med varme og charme.


Biblioteket byder på en kop kaffe / te. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Der vil blive fundet en plads til alle.


Det er den første af tre gange lørdagsmusik i efteråret.

(Opdateret: 28. september 2023).

Læs også: Jazz, folk, blues og viser

Læs også: Solokoncert i Helsinge Bibliotek

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page