top of page

Laver læseklub for børn

Jeg kan rigtig godt lide at læse og at læse sammen med andre, så derfor har jeg lavet en læseklub for børn på min alder og deres voksne og søskende. Det skriver ti-årige Lenora, der arbejder for at få læseklub på Helsinge Bibliotek. Der er samling igen onsdag 23. august kl. 16.30-18.00.

I læseklubben er der mulighed for tr læse, fortælle om bøger og møde andre, der også kan lide at læse.

Vi har et bord med kaffe, kage og saftevand og så kan vi gå rundt på biblioteket og finde bøger vi gerne vil læse, eller bøger vi har læst og godt kan lide, som vi vil anbefale eller tale om.

Leonora tilføjer, at det er hendes mor, der sørger for kage og saftevand. Hun skal derfor vide, hvor mange der kommer til min læseklub. Alle, der har lyst til at komme, skal få mor eller far til sende en mail til min mor, Kamilla, på teaterfisk@hotmail.com

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page