top of page

Kulturprisen til 'Svend Jazz'

Svend Frandsen har sat et synligt aftryk på kulturen i Gribskov Kommune gennem en

lang årrække, og fredag har han modtaget årets Kulturpris som påskønnelse for indsatsem das Gribskov Kommune fejrede 'Frivillig Fredag'.

Svend Frandsen har gennem sit engagement i Kunstrådet deltaget i flere anskaffelser af kunst til blandt andet offentlige pladser. I kunstrådet pressede Svend hårdt på, og han var også med til at sikre midler til den første kunsttriennale langs Nordkysten.


I 2019 oprettede han desuden Tisvilde Jazzklub, som har givet ham kælenavnet Svend-Jazz i lokalmiljøet, sagde formanden for Gribskov Byråds kulturudvalg, Pia Foght ved prisoverrækkelsen.


Der følger 5.000 kroner med blomster oig diplom.

Næstformand i Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid, Helle Blomsterberg, var også med til fejringen og prisoverrækkelsen. Hun glæder sig over de mange indstillinger i år:

Der har været stor interesse for prisuddelingen i år. Det er rigtig dejligt, og det har ikke været let at vælge, hvem der skulle modtage priserne. Alle, dem der er indstillet, gør en stor indsats til glæde for andre. Jeg er glad for, at vi igen i år har haft mulighed for at fejre dem på Frivillig Fredag, sagde hun.

De nominerede til Kulturprisen var Conny Nielsen, Mona Rasmussen, Janna Rasmussen, Sus Antonsen, Martin Kongstad, Nordkystfortællerne, Kulturhavnen i Gilleleje, Erik B. Jensen, Svend Frandsen, de 190 frivillige i Kulturhavnen Gilleleje.


Læs også: Frivilligpris til 'Det Grønne hus'

Læs også: Rød løber rullet ud for frivillige

Læs også: Kulturprisen til 'Svend Jazz'

Læs også: Minder og sammenhold med musik

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page