top of page

HSI hædrer to ildsjæle

Kasper Klitgaard og Morten Prang er årets ildsjæle i 2022 i HSI, Helsinge Skytrte og Idrætsforening, og fr fik overrakt diplom og pris tirsdag aften, da Nordsjælland Håndbold mødte SønderjyskE i Helsinge-Hallerne.

Prisen blev overrakt af Jens Vestergaard, ledsaget af idrætsrådets formand og kasserer i HSI ,Jeanette Jensen, samt Idrætsrådsmedlem og medlem af HSI bestyrelse, Thomas Jessen

Malermester Jens Vestergaard indstiftede i 2020 en fond i HSI, som skulle sikre en hædring af de frivillige ledere i HSI. Desværre ramte coronaen så hårdt at der ikke var basis for en uddeling for 2021, men 2022 kom der igen gang i aktiviteterne - og derfor er nu muligheder..

Prisen som Årets ildsjæl i HSI tildeles en person som med sit væsen og virke i væsentlig grad bidrager til fællesskabet i egen forening eller på tværs af HSI's foreninger. Det er en person som altid går forrest og som ikke går i vejen for at påtage sig opgaver som ikke nødvendigvis har noget med egen forening at gøre.

Personen kommer ofte med nye ideer til styrkelse af fællesskabet, dette til gavn og glæde for alle i HSI.


Ildsjælprisen for 2022 går til to medlemmer. som brugte sommeren 2021 på at rydde kælderen i Helsinge-Hallerne - og dermed sikrede opbygningen af et styrkecenter til gavn, glæde og udfordring for alle medlemmer af HSI - og eliteatleter og pensionister i Gribskov Kommune.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page