top of page

Granit, grus, muld-'døgner' klar

Alle med trang og behov for døgnet rundt at købe granitskærver, sten, grus, muld og flis kan få opfyldt det i Helsinge, hvor 'Materialepladsen' på festlig vis er åbnet lørdag på Skovgårdsvej 25 nabo til Midt-Nord-Center.

Formand for Helsinge Erhvervsforening, Jesper Behrensdorff, medvirkede til at klippe snorene til Materialepladsen sammen med ejeren, Anders Skov Nielsen, til højre, og direktør Allan Johansen. Behrensdorff benyttede lejligheden til at få underskrevet indmeldelse i erhvervsforeningen.


Pladsen er den foreløbig femte, som Anders Skov Nielsen har åbnet ud over Sjælland, hvor de i forvejen er etableret i Næstved, Ringsted, Roskilde og Vordingborg.


Materialepladsen Helsinge er en ny og moderne selvbetjeningsplads, der er åben døgnet rundt med et kæmpe udvalg af granitskærver, sten, grus, sund, jord, muld, flis og bark

For større partier kan kunderne få adgang til at bruge en minilæsser.

Kunderne kan også bestille materialerne, leveret direktør til dørene.


Den nye Helsinge-virksomhed er etableret på en del af det nedbrændte 'Wisecon' - rottefælde-fabrikken - der ikke blev genetableret på matriklen, som Kaj Asbjørn Jensen købte via 'Ejendomsselskabet X ApS 'for syv millioner kroner af PAF Holding ApS, ejet af Preben Fritzbøger.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page