top of page

Frivilligpris til Det Grønne Hus

Foreningen Det Grønne Hus i Helsinge fordeler hvert år næste n en million kroner til det frivillige foreningsarbejde og organisationer. Fredag har husets mange frivillige fået årets 'Frivilligpris' på påskønnelse for indsatsen, da Gribskov Kommune fejrede 'Frivillig Fredag'.

Det Grønne Hus, engagerer godt 35 frivillige, som hver dag tager imod borgernes brugte effekter som køkkengrej, elektronik og møbler, som kan sælges igen. Overskuddet uddeles til foreninger, der har et socialt eller kulturelt sigte i Gribskov Kommune. Det er blevet til adskillige millioner kroners uddeling gennem foreningens levetid.

Frivilligprisen blev modtaget af Kirsten Larsen, som er formand for Det Grønne Hus. Pia Foght, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Fritid, stod for prisoverrækkelsen.


Uden Det Grønne Hus var der mange gode ideer og aktiviteter, der aldrig var blevet til noget. Det Grønne Hus er med til at vise, hvad et aktivt foreningsliv kan, og deres gerning kommer foreningslivet i kommunen som helhed til gavn, sagere Pia Foght.


De nominerede til Frivilligprisen varv Gilleleje Gamle Posthus, Nancy Friis, Kirsten Ambus, Det Grønne Hus, Dan Nielsen, Helsinge Powerbank, Gitte Larsen, Conny Nielsen, Leif Anders Hansen, Thomas Jessen.


Læs også: Frivilligpris til 'Det Grønne hus'

Læs også: Rød løber rullet ud for frivillige

Læs også: Kulturprisen til 'Svend Jazz'

Læs også: Minder og sammenhold med musik

Louise Lokesgaard, Forebyggelses- og frivillighedskonsulent i Gribskov Kommune-

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page