top of page

Alt om Vejgården i Cafe Grå

Café Grå i Ramløse Sognelænge åbner tirsdag 21. marts kl. 14.00 når Hanne Bonnesen fortæller om familiens aktiviteter på 'Vejgården' i Ramløse.

Hanne og Jørgen Bonnesen har i over 20 år ejet Vejgården i Ramløse, hvor han tager sig af det økologiske landbrug, som han har udvidet betragteligt. Hanne Bonnesen klarer gårdens store salg af alt inden for boligindretning, dekorationer og brugskunst. Der er også salg af flotte ting til køkkenet, figurer i alle former og størrelser og en masse flotte lys.


Vejgården er en familieejet virksomhed med fokus på kvalitet, og vi indkøber selv alle vores varer. Vi har også masser af pynt til jul, så halle, der er på udkig efter nisser eller andet julepynt, er også kommet til det rigtige sted, fortæller Hanne og Jørgen Bonnesen.


Det er i tidens løb blevet en meget stor virksomhed, som også leverer julepynt til kendte hoteller, forretninger og virksomheder i København.


I øvrigt er Hanne Bonnesen også at finde i Menighedsrådet. Det bliver også en historie om en familie med overskud, hjælpsomhed og flid, fremhæves i indbydelsen.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page