top of page

Forlænger med NH-målmand

Nordsjælland Håndbolds 30-årige målmand Jimmi Andersen får mindst to år mere mellem stolperne i det nordsjællandske mål. Parterne er blevet enige om at sætte to år mere på kontrakten, der oprindeligt udløb til sommer næste år. Dermed er målmanden at finde på holdkortet frem til 2026.


Nordsjælland Håndbold er et ambitiøst projekt, der værner om det hele menneske, hvilket jeg sætter stor pris på. Så da muligheden bød sig for at forlænge med klubben frem til 2026, var jeg ikke i tvivl, siger Jimmi Andersen.

Jeg glæder mig til fortsat at kunne bidrage med min erfaring og forhåbentligt mange flere redninger. Jeg ser også frem til stadig at kunne støtte og rådgive de mange talenter, der er i Nordsjælland Håndbold, tilføjer han.

Målmanden kom til klubben for to sæsoner siden, da Nordsjælland Håndbold igen rykkede op i ligaen, og det er et skifte hverken han eller familien har fortrudt.


Jeg føler mig godt tilpas på holdet, i klubben og på vores tre hjemmebaner med vores trofaste fans og hårdtarbejdende frivillige. Ved siden af håndbolden er familien faldet godt til i det nordsjællandske, og derfor glæder jeg mig over at fortsætte yderligere to sæsoner i dette projekt og med de værdier, som Nordsjælland Håndbold står på mål for, betoner Jimmi Andersen.

På trænerfronten er også cheftræner Halldór Sigfússon vældig tilfreds med, at han kan råde over den rutinerede målmand to år mere.

Siden Jimmi kom til klubben, har han været en stor faktor i Nordsjællands fremgang og sidste sæson spillede han rigtig godt. Han er en vigtig brik på vores unge hold, og han kan vinde kampe for os, når han har sine bedste dage. Så jeg er virkelig glad for, at Jimmi bliver i Nordsjælland Håndbold.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page