top of page

Flertal samlet om dampbad

Et politisk flertal, der går udenom Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti vil nu have skruet lidt op for varmen igen i kommunen - ved at genåbne dampbadet i Gribskov Svømmehal og vende tilbage til fuld åbningstid i saunaen og også hæve temperaturen i de offentlige bygninger. Partierne ønsker at rejse det som en såkaldt initiativretssag i byrådet.

Dampbadet skal genåbnes, mener flertal i byrådet. (Foto: gribskov Svømmehal).

Sagen rejses af Det Konservative Folkeparti, Nytgribskov, Socialistisk Folkeparti, Det Radikale Venstre, Enhedslisten og det løsgående medlem, Helle Lund, med det formål at drøfte en fuld genåbning af sauna og dampbad i Gribskov Svømmehal, samt et tidsperspektiv for det.


Partierne forklarer om baggrunden:


Da energipriserne er faldet, og der ikke længere er en stor kapacitetsudfordring, er det politiske flertal gået sammen om en initiativretssag på kommende byrådsmøde.


Saunaen og dampbadet er et vigtigt sted for mange af Gribskovs borgere. Det er en mulighed for at smertestille og tage vare på fysik og psyke. Derfor ser vi meget gerne, at der bliver åbnet fuldt op for saunaen og dampbadet igen., forklarer partierne.

Samtidig ønsker vi, af hensyn til arbejdsmiljøet i kommunen og borgernes velbefindende, at drøfte muligheden for igen at få skruet op for varmen på rådhuset, skolerne og andre kommunale bygninger, hvor temperaturen igennem vinteren har været reduceret.

Vi skylder vores ansatte på rådhuset og rundt om i de kommunale bygninger samt alle de berørte borgere at få lidt varmere lokaler. Det vil uden tvivl gøre både skolebørn og voksne godt, at temperaturen stiger et par grader i vores bygninger.

Vi ser frem til at drøfte det med resten af vyrådet på det kommende møde, skriver Trine Egetved, Gruppeformand, Det Konservative Folkeparti, Pernille Søndergaard, GrupEnhedspeformand, Nytgribskov, Mathias Arnvig Zilberberg, SF, Michael Hemming Nielsen, Enhedslisten, Bo Jul Nielsen, Det Radikale Venstre, samt Helle Lund, Løsgænger.


Læs også: Kan ikke bare 'fyre løs'

Læs også: Halve løsninger fra 'dampgruppe'

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page