top of page

Flagdag med start i kirken

Når den officielle 'Flagdag' for Danmarks udsendte tirsdag 5. september markeres i Gribskov Kommune, er programmet tilrettelagt, så det indledes med højtidelighed i Helsinge Kirke, før der bliver kransenedlæggelse ved mindesmærket for veteranerne ved Gadekæret og efterfølgende anretning i Sognegården.

275 borgere i Gribskov Kommune er registreret som veteraner, og det er inviteret til arrangementet sammen med ægtefælle/samlever og eventuelle børn. Markeringen indledes kl. 10.00 med en højtidelighed i Helsinge Kirke ved orlogspræst Ulrik Pilemand, Vejby-Tibirke kirker.

Fra Helsinge Kirke følges alle til kransenedlæggelse kl. 10.45 ved mindestenen ved Gadekæret i Helsinge Gadekær. Herefter bydes på en let anretning i Sognegården ved Helsinge Kirke samt hyggeligt samvær.


Gribskov Byrådet er vært for dagen, som arrangeres i et tæt samarbejde med Gribskov Veteranforening, og i år også med stor hjælp og velvilje fra Helsinge Menighedsråd, Sogn og Kirke.


Flagdagen den 5. september omfatter alle, der er eller har været sendt ud fra Forsvaret, Redningsberedskabet, Politiet, Udenrigsministeriet og Sundhedsvæsenet.


Der er forhåndstilmelding til 'Flagdagen' HER senest tirsdag 29. august kl. 12.00.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page