top of page

Fejrer 50 med dukketeater

Lørdag 6. maj kl. 12.00 inviteres der til dukketeater på Bytorvet i Helsinge, når 'Prop og Berta' fejrer jubilæum med forestillinger landet over - og Tryllekunstner og entertainer Kenneth Baun kommer også til Kulturhavn Gilleleje efter sommerferien.

Det er med den kendte historie om den lille tykke mand Prop, hans talende ko Berta og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne har 50 års jubilæum i 2023.


Det er i år 50 år siden, Bent Solhof udgav Prop og Berta for første gang, og siden er den udgivet i utallige bogudgivelser, lydbøger og en stopmotion film fra år 2000 med prominente stemmer i castet. Mange voksne kan huske Prop og Berta fra deres barndom og giver nu stolt oplevelsen videre til deres børn, ligesom mange institutioner fortsat bruger historierne i hverdagen.


Forestillingen 'Prop og Berta 50 år' handler om Props fødselsdag og alt hvad dertil hører af udfordringer og glæder for makkerparret i forbindelse med fejringen – og måske kommer de søde og hjælpsomme 'Tyttebøvser' også på besøg.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page