top of page

Eventyrlig NH-start og sejr

Nordsjælland Håndbold har fredag aften fortsat den nærmest eventyrlige optakt til sæsonen, der allerede har givet adgang til kvartfinalen i pokalturneringen, Santander Cup, ved at vinde premierekampen i håndboldligaen med 33-32 over TTH Holstebro.

NH startede meget stærkt og løb gæsterne over ende i starten i kampen i Helsingør-Hallen med føring på blandt andet 9-4. Men gæsterne kom igen og holdene kunne gå il pause med NH-føring på 20-18.


Hjemmeholdet holdt hårdnakket fast i føringen til langt ind i anden halvleg i den spændingsmættede kamp. TTH fik udlignet og med ti minutter igen tog holdet en enkelt føring - på mål af den tidligere NH'er Nikolaj Markussen, der midt i halvlegen også med en serie på tre mål holdt gæsterne helt inde i kampen..


I en kamp hvor forsvars- og målmandsspillet lod en del tilbage at ønskede blev det kampafgørende, da NH-målmand Jimmi Andersen hev tre redninger frem på stribe.


Spændingen holdt til slut, men det blev for sent for gæsterne, selv om Nikolaj Enderleit scorede til 32-33 med ti sekunder igen - da NH kort forinden blev ramt af udvisning til Matias Campbell.


Hos NH satte Kristian Olsen sig stærkt i scene, og han blev topscorer med 7 mål. Jeppe Cieslak scorede 6, Carl-Emil Haunstrup 6, Tim Rantala 3, Nikolaj Larsson 3, Julius Mørch 2, Matias Campbell 2, Oliver Klarskov 2, Justin Müller 1, Jonas Raundahl 1.


TTH Holstebro: Thomas Damgaard 5, Thomas Boilesen 5, Nikolaj Markussen 4, Kevin Gulliksen 4, Frederik Bjerre 4, Christoffer Cichosz 4, Nikolaj Enderleit 3, Magnus Bramming 2, Johan Meklenborg 1.


Det var en kamp med flere glade gensyn - med et par tidligere NH-spillere, der nu optræder i TTH - og på cheftrænerposten er det den ny NH-træner, Halldor Sigfusson, der er kommet til fra TTH.


NH har endnu ikke lidt nederlag under den nye cheftræner.


De øvrige ligahold starter først sæsonen lørdag 2. september.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page