top of page

Erhvervshus klar i Helsinge

Helsinge Erhvervsforening har lejet Bødkergården, Vestergade 13 i Helsinge for at gøre det til fremtidigt kontorhus for foreningen og kontorfællesskab mødested til for eksempel netværksmøder. Det skydes i luften som Gribskovs Erhvervshus.

En ny bestyrelse blev dannet i erhvervsforeningen i marts 2022, og siden har der været arbejdet med mange idéer, som kan give foreningen større synlighed og sikre, at vi i fremtiden kan udvikle foreningens aktiviteter, siger bestyrelsesformand Jesper Behrensdorff.

Ud fra devisen om at faciliteter skaber aktiviteter har vi arbejdet på at etablere et nyt erhvervshus i Helsinge. Vi har vendt tanker med mulige lejere undervejs og på baggrund af de positive tilbagemeldinger, har vi fundet huset og fået en lejeaftale på plads, tilføjer Behrensdorff.

Bødkergården har stået tomt i nogle år, siden Bødkergården Advokater - Gitte Wichmann Mortensen og Søren Nielsen flyttede til Hillerød. Ejendommen ejes af E. Mortensen og Søn A/S.

Erhvervsforeningens medlemmer og andre gæster inviteres indenfor til nytårskur onsdag 18. januar kl. 18.00 med lidt bobler og mundgodt i Vestergade 13, og til at se nærmere på lokalerne, som i de kommende måneder skydes i luften som Gribskov Erhvervshus.

Denne aften glæder vi os til at kunne løfte sløret for vores tanker og høre til, hvordan vi sammen får allerstørst gavn og glæde af det nye samlingspunkt for erhvervslivet, slutter Behrensdorff.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page