top of page

ERA Biler er solgt

ERA Biler i Helsinge er efter længere tids dialog er solgt og bliver en del Nic Christiansen Gruppen, oplyser direktør og ejer af ERA Biler, Jacob Johannessen, der fortsætter som direktør og dermed får ansvaret for driften.

Jeg har længe ledt efter den rette fremtidig løsning for ERA Biler. Med Nic. Christiansen Gruppens fremtidige ejerskab, så er vi endt det helt rette sted. Samtidig kommer jeg fortsat til selv at spille en central rolle i kæden, da jeg fortsætter som direktør og dermed får ansvaret for driften. Vi er begejstrede for, at ERA Biler fortsætter som en del af Nic. Christiansen Gruppen. Koncernen er også kendetegnet ved en familieejet virksomhed med et stærkt værdisæt og et stort fokus på at give en sublim oplevelse til gæsterne, og det passer perfekt med de dyder, vi har – og altid har haft – i vores virksomhed. Da jeg fik muligheden for at blive ombord, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det er en stor anerkendelse fra Nic. Christiansen Gruppen. Nu ser jeg frem til at arbejde videre med at gøre ERA Biler til den bedste Toyota-forhandler i Danmark, betoner Jacob Johannesen. Med købet af ERA Biler opruster Nic. Christiansen Gruppen, et af Danmarks største bilfirmaer, sit Toyota-setup. Opkøbet glæder Nic. Christiansen Gruppens administrerende direktør, Niels Vrist Bertelsen, der forklarer, at det sker som en del af en strategisk satsning.

- Nic. Christiansen Gruppen har vi et strategisk fokus på vækst, og her spiller opkøb en meget vigtig rolle. Vi er overbeviste om, at vi kigger ind i en fremtid med færre og større aktører i bilbranchen. Derfor er opkøbet af ERA Biler et helt naturligt træk for vores koncern, tilføjer han. ERA Biler er en bundsolid og meget veldrevet forretning med en omsætning på cirka 500 millioner kroner og flere end 100 dygtige og motiverede medarbejdere, som kommer til at bidrage positivt til Nic. Christiansen Gruppen fra dag et. Vi glæder os samtidig over at styrke vores Toyota-aktiviteter. siger Niels Vrist Bertelsen. Nic. Christiansen Gruppens køb af ERA Biler er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. Niels Vrist Bertelsen forventer ikke, at det bliver et problem.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page