top of page

Byens Loppe til 'VP Pladsen'

Byens Loppe, der i en lang årrække har været på Markedspladsen ved Gadekæret i Helsinge holder nu flyttedag og åbner lørdag 1. april på P-pladsen, der for et par år siden blev anlagt på pladsen, hvor Super Best lå.

Det nye tilholdssted får navnet 'VP Pladsen' efter at have været en tur til drøftelse i byrådets udvalg for Klima, teknik og miljø,


Vi accepterer, at placeringen på 'VP Pladsen' kan give Byens Loppe en bedre fremtid, siger formanden for Foreningen Byens Loppe, Kenn Meisler, der henviser til, at det tidligere politiske udvalg aldrig formåede at få løst problemerne med vedligehold af P-pladsen og klipning af hækkene på 'Markedspladsen'.


Den nye placering har fra starten været i spil fra kommunens tid til Byens Loppe og andre 'events', men her blev der ikke fulgt op på etableringen af pladsen med tilhørende mulighed tilslutning af el. Toiletforholdene er også først bragt i orden i efteråret 2022.


Vi håber nu på, at der bliver styr på vedligehold og pasning af den nye toilet, som desværre også for nylig igen har været udsat for hærværk, forklarer Kenn Meisler.


Toilettet har ellers været betragtet som noget nær bombesikkert.
ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page