top of page

Byens Loppe klar på VP-Pladsen

Byens Loppe, der i en lang årrække har været på Markedspladsen ved Gadekæret i Helsinge, holder har lørdag holdt flyttedag og åbnet lørdag på P-pladsen, der for et par år siden blev anlagt på pladsen, hvor Super Best lå. Indtil 30. september er der loppåe-lørdage kl. 08.30-14.00.

Det nye tilholdssted får navnet 'VP Pladsen' efter at have været en tur til drøftelse i byrådets udvalg for Klima, teknik og miljø,


Vi har aftalt med Gribskov Kommune at flytte til 'VP Pladsen', som kan give Byens Loppe en bedre fremtid, siger formanden for Foreningen Byens Loppe, Kenn Meisler,


Den nye placering har fra starten været i spil fra kommunens tid til Byens Loppe og andre 'events', men her blev der ikke fulgt op på etableringen af pladsen med tilhørende mulighed tilslutning af el, men det er også klar nu. Toiletforholdene er også først bragt i orden i efteråret 2022.


Det koster 50 kroner at få medlemskab af foreningen, og det gælder for hele sæsonen. Det kan tegnes hos Kenn Meisler på pladsen - eller ved at kontakte ham på telefon 29 36 99 54.


Byens Loppe håber nu på, at der bliver styr på vedligehold og pasning af den nye toilet, som jævnligt har været udsat for hærværk. Toilettet har ellers været betragtet som noget nær bombesikret.


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page