top of page

Badminton godt ind i slutspil

Gribskov Badminton hold i Sjællandsserien sluttede netop lige udenfor top-fire i grundspillet og er derfor henvist til nedrykningsspil. Til gengæld har holdet fået en flot start på det med sejr på 11-2 på hjemmebane i Helsinge-Hallerne over Skælskør.

De to nederlag kom i tresæts-kampe i første damesingle til Michelle Gents Hansen og første herresingle til Marc Hagberg.


De to mixeddouble endte med solide sejre til Gribskov Badminton ved Per Vestergaard/Anja Thomsen og Tanja Roswall Dekkerhus/Morten Soede Nielsen.


Alle øvrige kampe endte med meget sikre tosæts-sejre til hjemmeholdet: Birgitte Pedersen i damesingle, Mikkel Assing, Sebastian Andersen og Martin R. Kristiansen i herresingle, Anja Thomsen/Birgitte Pedersen og Tanja Roswall Dekkerhus/Michelle Gents Nielsen i damedouble samt Per Vestergaard/Mikkel Assing, Marc Hagberg/Martin R. Kristiansen og Morten Soede Nielsen/Sebastian Andersen i herredouble.


Gribskov Badminton skal i kamp igen torsdag 2. marts på udebane mod Badminton Roskildes andethold, der tabte 0-13 til Hørsholm i første runde af nedrykningsspillet.ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page