top of page

'At dele et liv' i teater

Gribskov Teaters sæson-program for 2023-24 er klar, og første forestilling bliver fredag 8. september kl. 19.30 i Gribskov Kultursal, Østergade 52, Helsinge. 'Kulturmarkt' kommer til byen med 'At dele et liv' med Mette Rønne og Søren Ruby i rollerne. Det er samtidig en del af teaterforeningens nye 'Teaterpakke'.

’At dele et liv’ er historien om to menneskers fælles liv. Fra det første møde, over kriser og sejre til helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores alle sammens måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.


Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Derved får man en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om hvad der sker efterfølgende eller forud.


Forestillingen varer 60 minutter uden pause.


Billetter til forestillingen HER


Læs også: Ny pakke fra Gribskov Teater


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page