top of page

Åbner til 'Tennissportens dag'

April står i forårsklargøringens tegn i Helsinge Tennis Klub, der gør klar både til den nye sæson og også til en stor begivenhed lørdag 29. april kl. 10.00 - nemlig 'Tennissportens dag'.. Frivillige fra klubben mødes netop nu om ophængning af vindsejl, småreparationer og andre lette opgaver, så der bliver klar til at alle spillere kan komme til.

Banerne skal skrabes rene og der skal tromles ny grus på hver og til sidst kommer vi på igen, hvor vi fin-trimmer det hele og lægger linjerne så det det hele ligger perfekt, fortæller formand Michael Hughes.


Det er et større koordineringsarbejde som gennemføres i samarbejde med Helsinge-Hallerne. Men Helsinge Tennis nyder stor anseelse for vores i sammenligning med andre storklubber i form af fremragende gode baner. Det har vi fordi vi løbende lægger kærlighed og masser af frivilligtid efter den første maskinrunde, tilføjer han.

På Tennissportens dag er alle velkomne i klubben, hvor alle gratis kan komme og spille bold med venner, naboer, familie, gode kollegaer og hvem som helst ellers. Vi er også til stede for at byde velkomne og hjælpe gæster i gang, eller selv træde ind på banen og dele ud af vores egne evner, oplyser formanden.

Tennis er jo noget vi giver hinanden som vi siger i HTK.


Tennis-sæsonen kommer igen i år til at byde på træning, gode klubarrangementer og en sommercamp fra mandag 31. juli for Juniorer,

Helsinge Tennis har også i samarbejde med Helsinge-Hallerne gennem flere frivillighedsprojekter, fonde og sponsorer fundet midlerne til at realiserer vores drøm om at få en aftenbelysning på banerne.

Det tegner derfor til, at det også kan blive en herlig lang sæson. Michael Hughes er dermed positiv i sin melding:


Det tegner godt for Helsinge Tennis – det er bare om at komme med.

ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page