top of page

Åbner ned dobbelt pokal-brag

HØJ Elites hold 1. Division og Nordsjælland Håndbolds ligahold har begge kvalificeret sig til ottendedels-finalerne i pokalturneringen, Santander Cup, med hjemmebane mod to af Ligaens stærkeste hold - og de to klubber har lavet et dobbelt pokalbrag i den anledning lørdag 26. august i Royal Stage, Hillerød.

HØJ Elite stiller med et ambitiøst hold, heriblandt nytilkomne Mathias Nikolajsen, Simen Schønningsen og Niclas Fingren, som har liga-, Bundesliga- og Champions League erfaring. De skal møde BSH med blandt andre hjemvendte Rasmus Lauge, Rene Toft og den tidligere NH-spiller Alexander Lynggaard.


Nordsjælland Håndbold skal møde KIF Kolding, der trænes af den tidligere NH-træner Kristian Kristensen. Kampen vil blive Nordsjællands nye cheftræner Halldór Sigfússons første officielle kamp for NH – og ligeledes præsenteres de tre nye spændende spillere, Oliver Klarskov, Justin Müller og Jonas Raundahl.


HØJ Elite og NH har et fælles ønske om at promovere håndbolden på Sjælland, og derfor har vi besluttet at spille de to kampe som et dobbelt-arrangement i Royal Stage i Hillerød. Det bliver et brag af en håndboldfest.


Kampene er pt planlagt til at spilles lørdag 26. august, henholdsvis kl. 15.00 og kl. 17.15.


i glæder os til at være med til at præsentere tophåndbold for nordsjællænderne, og vi vil kæmpe til sidste dråbe for at skabe en sensation foran et forhåbentligt talstærkt og oplagt publikum, siger Lars Vinther, direktør i HØJ Elite:


Jeg er superglad over, at det er lykkedes at skabe denne mulighed for et fælles arrangement, som kan være med til at vise, at god håndbold også kan spilles på Sjælland. Det har længe stået på vores ønskeliste med et dobbeltstævne. Nu er chancen der, og det skal have fuld gas, supplerer Hans Peter Dueholm, direktør i NH:


Det er vores fælles håb, at rigtig mange vil have lyst til at bruge en eftermiddag i august til at se toppen af dansk klubhåndbold live.

(Opdateret 1. august 2023).

Billetsalg HER


ERHVERV KULTUR
HELSINGE
HANDELSBY
FORENINGSLIV

bottom of page